1008529.jpg katosi kirjoitukseni. Yksi äkkinäinen liike - kaikki poissa. Missähän se nyt vaeltaa?
Eilen satoi lunta ja kohta oli maailma valoisampaa. Sitten vielä kuu kiipesi ylös taivaalle ja yöhän oli, no kuun kirkastama. Aamulla olikin meillä 6 ast. pakkasta ja mies sai raaputtaa auton ikkunoita olan takaa. Hän lähti kokoustaan Lahteen. Minä olen vähän puuhastellut kotihommia. Kissa seuraa perässä askel askeleelta ja naukuu. Oikeastaan se kuulostaa marinalta. Pitäisi saada uutta ruokaa kippoon, tuo mitä annoin, ei nyt miellytä.Eilen kyllä kelpasi, mutta se kai oli eilen se.
Moni kyselee minulta, miten nykyisin saan aikani kulumaan, mitä teen. Vastaan, etten tee mitään, miksi pitäisi tehdä koko ajan jotain. Näen kyllä ettei vastaukseni miellytä kaikkia - naamasta näkyy. Joillekin olen selittänyt, että aikani olen ns. puuhastellut, pullat ja sämpylät leivoin, ruuan tein aina 'oikeasti' alusta loppuun ja mitä kaikkea sitä nyt nelilapsisessa perheessä pitää tehdä. No, sitten on niitä, joiden mielestä kirjojen ja lehtien lukeminen ei ole mitään tekemistä. Samat ihmiset sitten ihmettelee, mistä sinä tuonkin tiedät. Niin, mistähän?
Ystäväni mies on yrittäjä ja eläke iässä, mutta yhtään hän ei malta hellittää työn tekoa. Aamulla aikaisin lähtee ja iltamyöhään tulee takaisin. Miehen mielestä se, joka ei työtä tee ei ole mistään kotoisin. Vaimonkin pitää samassa vauhdissa pysyä,vaikka lapset ovat aikuisia ja talous kunnossa, siis helpata voisi hyvinkin.