Silmänisku Säätilat: Torstaina heräsin sateen naputukseen ikkunassa. Ah, se on nautinnollista! Olla viltin alla silmät kiinni ja kuunnella vain.

Illalla olikin vuorossa kesän ensimmäinen ukonilma. Jyrinää, salamointia,sadetta.

Perjantaina oli suorastaan kuuma ja epäilin jo auringonpistosta.

Muuten on ollutkin päivänpaisteista tai puolipilvistä, kuten nytkin. Ja tuulee.

 

Perjantaina kävin kirkonkylällä kevätmarkkinoilla. Aurinko paistoi kerrankin (jokavuotisilla markkinoilla on joskus satanut luntakin samana ajankohtana) ja ihmisiä oli liikkeellä runsaasti. Tuttujen kanssa piti pysähtyä rupattelemaan vähän väliä. Oikolukija piffasi lättykahvit meille.

Lauantaina mies lähti käymään sisarellaan ja sieltä huutokauppaan. Minä äkkiä imuroin ja antauduin paheilleni, kuten lukemiselle, tv:n katsomiselle ja tietsikalla istumiseen.

En tiedä onko se tuo netti siunaus vai jotain paljon pahempaa. Sen avulla on olen löytänyt monia juttuja, jotka ovat saaneet mielen matalaksi. Enkä tarkoita nyt mitään yleistä, muille tapahtunutta, vaan oikeaa tietoa asioihin jotka koskevat minua.

Luin muuten Suhdesopan sivuilta, että rakastuminen kestää 6 kk - 2 v. Sitten tuo huuma on ohitse ja tarvitaan tahtoa, sillä rakastaminen on mitä suurimmassa määrin tahdon asia. Ja rakastuminen on eri asia kuin rakastaminen.

Tottahan se. Kun on saanut seurata sivusta, sitä kiihkeää, kaikki muut asiat pois sulkevaa tunnelatausta ja sitten se muuttui odottamiseksi. Tuleeko mies, soittaako mies, ei voi lähteä minnekään, jos vaikka. Siinä sitä elämä supistuu ja menee hukkaan.

 

Tälläisiä lautasia mies  löysi huutokaupasta puolitusinaa. Kelpaa niistä soppaa syödä.

Cool