Päättämätön

Säätila: Aurinkoinen, valkoisia kumpupilviä, tuulee.

Kevät etenee: Nokkosperhoset lentelee. Ja västäräkki pariskunta tepasteli ruuan haussa, pysähdyin katsomaan ja he pysähtyivät myös ja tuijottivat minua. Vaihdoimme ajatuksia. Telepaattisesti. En sentään vielä ole ääneen alkanut puhumaan kävelytiellä.

Tapahtuu: Tulivuori purkautuu Islannissa, ennusteiden mukaan kohta toinenkin, ja ihmiset ovat aivan hukassa, kun lentoliikenne on jumissa. Onkohan tässä vanhan mantereen lähtölaskenta alkamassa?

Puolan presidenttipari siunattiin ja haudattiin Puolan entisaikojen kuninkaiden joukkoon.

Prinsessa Madeleine tekee eroa sulhaseensa, juuri äsken hänen kuninkaallinen korkeutensa oli seitsemännessä taivaassa. Niin sitä elämä heittelee prinsessoja, saati sitten meikäläistä.

Kotimaassa on samat politiikan rähinät aina vaan. Jopa meidän yhteisössämme kiehuu ja myrskyää tyyliin kyläkoulut pois, suljetaan sivukirjastot, tuodaan parakkeja päiväkotilapsille ja eikös sitä rakenneta uusi täysimääräinen golfkenttä. Samalla alueella oleva paljon käytetty leirikeskus saa luvan hävitä.

Terveydentila: epämääräinen, viisaudenhammaskin vietiin (ja loppu viisauskin kai mukana) ja se on jaksanut jumpitella kohta viikon. Olikohan se nyt hammashygienikko, joka jyrsi hammaskiveä pois. Ennen he olivat erikoishammashoitajia. Ammattinimitykset vaihtuu niin ettei tahdo perässä pysyä. Onhan se ehkä hienompaa käydä hygienikolla?

Luettu: Seppo Jokista, P.D.Jamesia, selailtu puutarha ja sisustuslehtiä.

Katsottu: Wadjan elokuva: Katyn. Vaikuttavaa, järkyttävää ja totta.

Kukkia: tuotu parvekkeelle orvokkeja.

Suunnitelmia: kesää varten siis, mökkeilyä, pari reissua maailmalle, toinen Lontooseen.

Ja taas mennään eteenpäin.

 

Cool