1386830.jpgPienistä pääsiäisvieraista ensimmäinen saapui. Tai oikeastaan noudettiin. Muru on intoa täynnä, haluaa auttaa pääsiäistipujen laitossa ja kaikessa muussa. Vähän kyseli nukkumaan mennessä, joko isi ja äiti on siellä lomalla, ja kertoi minulle, että 'ne menee lentokoneella ja mä saan olla täällä niin kau-an'. Tässäpä sitä käsityötä minulle viikoksi.
Kävin aamupäivällä kiharatehtaalla. Tuli hiukset kuntoon ja tietopankkiin täydennystä. Käsittelyn aiheena mm. pitääkö päiväkodissa kertoa lapsille uskon asioista, kuten nyt pääsiäisen aikaan. Ja mitä sitten, kun kerrotaan sellaisellekin lapsella, jolle iskä on laittanut ruksin kohtaan ei uskonnollisia höpinöitä.
Joskus mietin kyllä, miltä kaikelta lapsia pitää suojella. Tuntuu, että todelliset asiat jää taustalle ja kiihkeästi puututaan johonkin yksinkertaiseen asiaan. En nyt tarkoita uskonnon olevan yksinkertainen asia, hyvinkin monisyinen juttu, mutta miniää lainatakseni 'haluaako jotkut vanhemmat lapsensa olevan yksin käytävällä, kun puhutaan uskon asioista'.
1406968.jpg