Mites se vanha koululaulu menikään? 'Helmikuu on tullut, tulleet valkohanget, pakkasherra nurkissa jo paukuttaa. Kaikki,jotka elää, unestaan jo herää, ja suksin, kelkoin hangelle he kiirehtää..'. Oliskohan ollut jotain tuohon tyyliin. No,iltapäivän räntä-ja vesisateen jälkeen voi vähän tuntua epäuskoiselta, mutta eihän sitä tiedä, mitä vielä tapahtuu.
Mietin tuossa, olenkohan minä tosikko? Ainakin minulla on outo huumorintaju,sillä samankaltaisia löytyy nii-iin harvoin.En pidä ronskeista jutuista, enkä ainakaan alapää jutuista, vaan sellaisesta hienovireisestä. Toisaalta taas - sitä on maailmalla saanut yhtä sun toista oppia ja kuuntelee aikas tyynesti erilaisia jutunvääntöjä. Ja lukeekin niitä.
Sitäkin veivasin mielessäni, että meillä kai täällä armaassa kotomaassa on asiat kohtalaisen hyvin, kun suurin haloo syntyy eduskunnan 'häirintä' jutusta. Tietenkin asiasta pitää puhua ja ottaa se esiin.Varsinkin, jos nuoret naiset ei uskalla puolustaa itseään, työpäikan menettämisen pelosta. Olen luullut, että nykynuoret naiset ei sanattomiksi jää, semminkin kun on saatu työ eduskunnasta.Mutta voihan niitä miehiäkin vissiin 'häiritä'?