Tuolla toisaalla taas näyttää tapahtuvan! Hesari on julkaissut jutun Blogilaisista ja heidän ikä jakautumistaan. Ettäkö yli 35 - 40v. eivät käytä tietokoneita (ainakaan mielellään?) ja heillä ei ole omia blogeja saati, että he lukisivat niitä. Hohohoijaa.
 Mihin unohtuu se, että suurin osa tällä hetkellä työssä olevista joutuu, siis joutuu, käyttämään tietokonetta. Oli ammatti mikä tahansa, niin maanviljelijät kuin kaupan kassat. Siis perusoppi  eli käyttö osataan. On vaan niin tässäkin ettei kaikki halua blokata, mesettää tai irkata. Kuten minäkään en jaksa virkata edes pannulappuja. Itselläni on koko joukko suosikkeja blogeissa, joita seuraan lukemalla tai kuvia katsomalla, joskus kirjoitankin jopa mielipiteeni tai tervehdyksen.
Mutta se ikä? Samat on tunteet tai kipuilut oli sitten nuori tai vanhempi, niitä vain käsittelee iän, kokemuksen karttuessa eri tavalla.
Kävin joulun tietämissä kipakkaa keskustelua vanhimman lapsenlapsen kanssa. Hän oli vakaasti sitä mieltä, että nuoria ei ymmärretä, nuorissa on tulevaisuus, heidän on saatava päättää omista asioistaan. Kyllä - nuorissa on tulevaisuus, juuri siksi haluan itse olla vaikka esteenä nuorelle, jos näen hänen kulkevan vahingolliseen suuntaan.
Toisaalta taas - nuoret, nuoremmat eivät ole kovinkaan suvaitsevaisia vanhempia kohtaan. Aika helpolla taitaa se mummottelu tai papattelu irrota. Naurettavaahan se on suorastaan vastenmielistä, jos nuo yli viiskymppiset rakastuu. Noin esimerkkinä.