Yllättynyt

Tuuli oikein kunnolla, heitteli lunta kuin jonain helmikuisena pakkaspäivänä, teki kinoksia. Aamulla pakkasasteita oli mittarissa -5 eikä se koko päivänä noussut plussan puolelle. Aurinko kyllä paistoi koko päivän.

Oikolukija lähti aikaisin aamulla kohti Hesaa ja oli ollut pikkaisen liukasta, useita autoja oli liukastellut ulos ajoradalta ja monessa oli ollut piipaa autokin paikalla.

Olin tässä viihdyttämässä Murua, kun poika ja miniä olivat jääkiekkomatsissa, jossain vip-jutussa. Katsottiin lastenohjelmia ja pelattiin Disney peliä. Välillä Muru yritti vähän uunottaa Isoa. Samalla naposteltiin carneval-keksejä. Epäilin, että meitä torutaan, kun keksimalja tyhjeni. Muru sanoi, että äiti sanoo isoisälle 'sosoo, miksi oot syönyt kaikki keksit'  ja me vaan ollaan (kuin ei oltaisikaan kekseistä kuultu , saati syöty). Lisäksi Muru keksi, että me voitaisiin maksaa hänelle palkkaa. Isoisä sanoi ettei ole nyt rahaa. Murulla kuulemma on 'paljon lahaa'. Sen todistaakseen haki possunsa ja halusi avattavan sen, että hän maksaa sitten meille. Tytöllä on mainiot ilmeet varattuna eri asioihin.

Citytiainen huuteli niin lujaa, että korviin sattui. Ulkona totesin pihan toisella puolen olevan toisen linnun ja kilpalaulanta menossa. Titi-titi- tii..

Cool

 

1240086640_img-d41d8cd98f00b204e9800998e