Mies päätti aamutuimaan, että nyt käydään hautausmaalla. Minua ei olisi huvittanut yhtään, vielä hetken olisin halunnut viipyä, ajatuksissa edes, etelän lämmössä ja meren sinessä.
 Taidan muuttaa tuonne etelä-ranskaan, sillä siellä katosi niin jatkuva nenän niiskutus kuin silmien kirvely ja vuotaminen. Ja majapaikassamme vuorten ja kukkuloiden somassa sylissä oli helpompi hengittää, jopa Nizzan kuumuudessa sitä oli.
 Odottelen lottovoittoa, senkin asian suhteen.

Luin Anna-Leena Härkösen kirjoittaman 'Ei kiitos'. Olihan se. Sujuvasti kirjoitettu ja ihan aiheestakin, sillä onhan se iso ongelma liitossa, jos toinen haluaa seksiä, toinen ei. Ja harvemmin asiaa on käsitelty naisen kannalta, sillä naisen kai pitää aina vaan tyytyä kaikenmaailman rippeisiin.
No juu, sitten törmäsin juttuihin, joista en tykännyt, jotka minusta olivat tarpeetomia. Kaikenmaailman kasvoille laukeamisiin. Hyvä. Sovitaan, että olen vanhanaikainen sillä kohtaa.
Pitänee tyytyä johonkin muuhun kirjallisuuden lajiin. Luinkin Sirpa Tabertin dekkarin 'Onnen kauppaa' ja viihdyin loistavasti. Ja tartuin saman tien P.D.Jamesin 'Majakkaan'  ja viihdyn, katoan...siis en kuule enkä näe sanoo mies.