PäättämätönJos taivaalla vaeltaa harmaitten pilvien saatto, mietiskellen josko tiputtelisi vettä, harmaalta tässä tuntuu itestäkin. Yö meni laukatessa wc:ssä ja yskiessä, kurkku kipu lisänä, niinkuin aina minulla jonkun lenssun iskiessä. Vilustuin kaiketi puutarhajuhlissa, vaikka en mielestäni palellut, mutta olihan siellä porukkaa.

Tiistaina istutimme Oikolukijan kanssa kukkia pihaan,tupakkaa, miljoonakelloa, markettaa. Keskiviikkona sitten kävimme hautausmaalla kukkien istutuspuuhissa. Muru tuli seuraksemme. Sellainen tasainen laulelu ja pulina kuului takapenkiltä koko reissun ajan.

Muru halusi poimia kukkia 'mun ihanalle äidilleni'. Ja kyllä me poimittiinkin. Alkaen lupiineista, sireeneihin, kieloja, metsätähtiä, orvokkeja, päätyen Murun mielikukkaan leinikkiin. Huomautin kielojen olevan myrkyllisiä, johon neiti totesi,' etten minä nyt niitä syö tai suuhun laita', vähän närkästyneenä.

Neiti kysyi minulta, että tiedänkö, mikä hänestä tulee isona. Enhän minä moista osannut arvata. ' Työmies', kuului takapenkiltä,' sellainen joka tekee puutöitä ja rakentaa taloja'. Ei hullumpi suunnitelma.

1244723876_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Maalaimaisemaa.

Järkytykskseni havaitsin juhannuksen olevan jo ensiviikolla. Päivät menee kiitolaukkaa. Mihin oikein ne hukkaan? Lohdutuksena kuvasin juhannusruusua.

1244327202_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Kai maailmallakin on jotain tapahtunut.

Kuten: Isä Mitro on sitten valittu Eu:n parlamenttiin ja saapi viskata kaapunsa ja ristin komeroon. Johan tuo ehti mukaan jalkapallo hulinoihin Hesassa.

Lentokoneet putoilee taivaalta. Sama merkki (tyyppi?) oli taas tässäkin mikä teki pakkolaskun Guamiin. Lentäminen on silti turvallista, kuulemma.

Ruusunen sai valitusluvan korkeimpaan oikeuteen. Antaa rouvan valittaa, pääministeri ei silti taida luopua synkästä ilmeestään.

Toimittaja Korhonen järkyttyi oikeuden päätöksestä ja 'valittaa' hänkin. Entisenä työnantajana ei kyllä tullut mieleen kysellä minkälaisessa suhteessa työnhakija elää. Eniten ongelmia aiheutti miehen kanssa aviossa oleva nainen, tai siis oikeastaan se mies, hakatessaan vaimoaan ja ryypätessään vaimonkin  rahat. Perheessä oli pieni lapsikin, joka päivähoidossa kertoi tietävänsä mikä on kani, se on kauppa kaupungilla, isi vei sinne äidin ompelukoneen.

Että sellaista.Cool