Taas pilvet kerääntyvät taivaan rannalle. Niin monella tavalla.
Olen viimepäivinä poikkeillut tiuhaan vaatekaupoissa. Lauantaina on kummityttären häät. Jotain piti löytää päälle pantavaa juhliin, en vaan edes tiennyt mitä hain. Lopulta eilen sieppasin hätäpäissäni hameen ja jakun yhdestä pikkupuodista. Taisi myyjäkin vaistota ahdistukseni, sillä hän alkoi esitellä eri mahdollisuuksia, miten käyttää vaatteita jatkossa eri puseroiden ja housujen kanssa jne. Maksoivatkin vielä liikaa meikäläisen 'putjetin' huomioiden. Kestä ja kärsi.
Kotona sitten pistin perunat kattilaan ja tulin katsomaan Pöystiltä olisiko jotain uutta. Olihan sitä ja niin unohdin perunat - ja tietysti poltin ne pohjaan. Voiko kukaan olla sen homelompi? Vain minä, arvaan.
Mies oli työmaa kokouksessa ja kun tuli kotiin, oli kuin myrskynmerkki. Ja siitä asti on ollut murjotusta ja puhumattomuutta. Kyselin kyllä, mikä nyt on, mutta en saa vastausta. Siis tapahtuiko kokouksessa jotain vai mun palaneet perunatko sai aikaan myrsky tilan? Vielä yksi arvaus olisi, mutta en halua sitä ajatella.
Illalla poikkesi aV ja istuttiin puhelemassa niitä näitä. Hän on lomatuuraajana, muuten eläkkeellä. On kuulemma ihan mukavaa vaihtelua.
Sataa vettä taas oikein kunnolla ja minun pitäisi lähteä kampaajalle. Tulee kiva kävelyretki, kun kahlaan lätäköissä. No, enhän ole sokeria, otan huivin ja sateenvarjon mukaan.