meren aalloilla näet. Vähän vastentahtoisesti, mutta kuitenkin, Oikolukijan seuraksi. Hinnalla matka ei ollut pilattu - kympillä a-luokan ikkunallinen hytti (sopiva tälläiselle ahtaanpaikan kammoa potevalle). Hyvin matka sujui. Kävimme kuuntelemassa Anna Hanskia ja Sputnikkia. Esiintyminen oli keskiyöllä ja ajattelin kuuntelevani Kesäviinin ja sitten häipyväni hyttiin, mutta se tulikin jo toisena kipaleena ja Oikolukija oli juuri tavannut tuttuja ja muistelivat entisen kotipitäjän asukkaat läpi, mitä kukatin teki nyt ja ketkä olivat menneet manan majoille. Minä sitten katselin ihmisten toilauksia odotellessa. Ja tanssimista. Kivaa katsoa, kun toiset twistaa ja toiset painaa rokkia ja muutamalla on sama tangohumppa yhdistelmä jokaisen kipaleen kohdalla. No, oli tietysti niitäkin, jotka tosissaan osasivat.

Ruoka oli hyvää, kreikkalaista. Minä keräilin kaikenmaailman rapuja, sinisimpukoita, mustekaloja ja viininlehtikääryleitä. Niin ja fenkoli salaattia, ah, se oli hyvää. Jälkiruuaksi tiramisua. Oikolukija söi perunoita ja paistia tomaattien kera.

Ostoksia tein runsaasti eli kolme Fazerin isoa suklaalevyä (tarjous) ja Muumi muki.

Nyt pitäisi asennoitua ensi viikkoon. Nuorimmainen tulee Lilla systerin kanssa meille. Täytyy viedä kukkaruukut piiloon, ei kukaan jaksa kulkea perässä vahtimassa pienten sormien puuhia koko aikaa.

Puolet porukoista on kuka missäkin Lontoossa ja Pariisista Intiaan. Lomilla. Tuota Pariisia hiukan karehdin, tyttäret ja tyttärentytöt suuntaavat sinne. Ensin Lontooseen ja sieltä Eurooppa junalla Pariisiin. Typykkä taas lentää äitinsä kanssa Intiaan.

Jos voittaisin loton päävoiton, tietäisin mitä sillä tekisin, en keinuisi kerran vuodessa Itämeren aalloilla vaan....Cool