Loppuviikko mennä vilahti ohi kikatuksen ja käkätyksen merkeissä. Otetaan yksi 3,5v ja lisätään siihen 6,5v tyttölapsi, niin siitähän syntyy melkoista kakofoniaa. Muru Luulia tuli yökylään, jäi toiseksikin yöksi ja jutteli puhelimessa serkkulikan kanssa sillä seuraamuksella, että piti noutaa Typykkäkin yökylään. Tällä kertaa selvittiin vieläpä ilman suurempia draamoja. Liekö ollut syynä se, ettei ollut vanhempia näköpiirissä. Kaikki sujui, ruoka meni hujauksessa suuhun ja illalla suihkut ja hiustenpesut. Nukkumaan meno tosin kesti hiukan, kun iltasadun jälkeen piti vielä laulaa ja olisi pitänyt olla valot ja ovi auki (kissaherran takia ei voi pitää ovea auki). Ensimmäinen yritys kesti puoli tuntia ja sitten tultiin peräkanaa, pienempi edellä, naama virneessä ' meitä pelottaa'. Kysymykseen, että mikä vastattiin 'no, mölkö', pienempi puhemiehenä. Paimensi neidit takaisin vakuuttamalla, ettei meillä ole mörköjä (vaikka en ole kyllä itekään aina varma, jos onkin) ja kehoitin pitämään toisiaan kädestä kiinni. Kului hetki ja taas tultiin, nyt oli jano.Ja taas muutaman minuutin päästä ilmestyttiin samassa marssijärjestyksessä ja kyllä näki, että isompi manipuloi pienemmän juttuun. Kysyin, mikäs nyt ja ei kuulemma tullut uni. Kehoitin palaamaan pedille, kyllä se uni tulisi. 'Ei se tule, kun te vaan istutte täällä ja syötte' , mies ja minä joimme teetä, silloin korotin hiukan ääntäni ja sanoen, että nyt nukkumaan ja heti, onko selvä. Kumma kyllä, uni tuli ja hiljaisuus huusholliin. Volyymit palasi uusin voimin aamutuimaan keskustelulla, mikä elokuva katsotaan, Typykkä tahtoi Lumikkia, mutta Murua kuulemma pelotti se äitipuoli, katsoivat sitten Mikko Mallikkaan.
Muru oli käynyt Tuttilitalin konsertissa, eikä Typykkä meinannut ollenkaan tajuta, että missä, onko se joku filmi vai, niin vaikea nimikin, joku litali?
Kuulostaa mukavalta aina tuo puhe, kun R kirjain puuttuu, pian kai se jo ilmestyy puheeseen, sillä aina välillä jo vilahtelee. Sitten on Murukin jo iso. Vielä on Lillasyster, mutta se onkin jo toinen juttu.
Iltapäivällä mies kuskasi neidit vanhemmilleen. Minä voipuneena imuroin pikaisesti ja pesin keittiön ikkunan, näkee siitäkin taas vaihteeksi ulos.