Tehtävä tyttövahtina suoritettu. Toivottavasti kaikella kunnialla. Muuten sujui hyvin, mutta yksi yö meni harakoille. Ensinnäkin Lilla syster ei millään suostunut nukkumaan, joka ilta se oli yhtä uuvutus taistelua eli minä yritin nukuttaa ja Lilla yritti saada minut luovuttamaan, niin hän taisteli nukkumista vastaan nytkin ja kello oli yli kymmenen ennekuin nukahti. Ja puoli viisi hän päätti alkaa konsertoinnin, hyvin kova äänisesti. Eikä suostunut enään nukkumaan. Hohohoijaa, se oli sitten minun olotilani sen päivän ajan. Typykkä oli sitä mieltä, että minä en osannut nukuttaa oikein, sillä tavalla kuin äiti ja isä. Piti olla silmät auki, laulaa unilaulua ja taputtaa pyllylle, sen lisäksi äiti luki kirjaa ja isä teki tietokonetöitä. Hm. Minä en nyt sitten siihen pystynyt.
Päivät olivat kauniita, joskin viileitä ja tuulisia.
 Typykän kanssa piti piirtää ja vielä kerran piirtää. Hän käy nyt taidekerhossa ja on innostunut asiasta. Onneksi Oikolukija oli mukana ja huolehti ruuanlaitosta, sain keskittyä tyttöihin -ja vaipparalliin pienemmän kanssa. Oikolukija tosin katosi ensin jonnekin antiikkimessuille ja toisena päivänä näki jonkin raha -ja keräilytapahtuman ja sinne sitten.
Kotona odotti kissaherra,joka maukui ja kulki perässäni. Ilmeisesti oli hoitajassa jotain huomautettavaa, ehkä ei ollut antanut pelkkiä lempiruokia. Tuli jopa sänkyyn peiton alle, kun menin pienelle päivälevolle, sitä ei ole tehnyt enään aikoihin.