Vesisadetta! Tuulee. Outoja ovat nämä ilmat, totta tosiaan. Jokin lumimyrskykin piti tulla, mutta en ole kyllä moista näillä lakeuksilla havainnut.

Lauantataina kävimme nuorimmaisen luona. Lämpötila vaihteli +-o /-4 välillä. Sumuista ja jossain kohden vähäistä lumisadetta. Tiellä loskaa ja suolaa, aura-autojakin liikkeellä. Ynnä muutama ääliö, joiden täytyy kaahata ohi, vaikka ei edessä olisi näkyvyyttä lähes ollenkaan. Ja nopeudut melkoisia, mitä nyt valvontakameran lähestyessä hiljennetään. Muru tuli kyydissä katsomaan serkkulikkoja. Varmaan 101 kertaa kysyi, koska ollaan perillä. Ehdotin, että poiketaan huoltoasemalle tai kauppaan eväsostoksille, mutta Muru sanoi ei, pitää olla pian perillä. Kyllä sitä leikkimistä riittikin Murulla ja Typykällä. Hyvin tulevat toimeen, ei haittaa kahden ja puolen vuoden ikäero. Lilla sister pyöri lähinnä minun ilonani.

Mies murjottaa. En noussut aamulla keitteleen kahvia. Ilkeä vaimo.

Päänsärky riipoo, outo sellainen, ei edes pillerit auta. Yöllä ei meinannut saada päätä pidettyä tyynyllä. No, migreeni tämä ei ole, sen tiedän.