Päättämätön Tässä huushollissa on aina jokin kadoksissa, nyt kuusen alusmatto. No, täytynee kehittää jotain tilalle.Muuten kuusi on koristettu ja kynttilät sytytetty. Ensimmäinen ja Läylikki saapuivat eilen ja pistivät toimeksi. Hiukan tuli erimielisyyttä, miten mikin koriste laitetaan.

Kuuntelin tänään sisarusten keskustelua, kun he väänsivät pipareita ja torttuja. Keskustelen aiheena oli raskaaksi tulo ja mitä sitten tekisi, jos niin kävisi. En ottanut osaa keskusteluun, ei sitä odotettukaan. Ensimmäinen väänsi torttua ja mutisi, että ' kyllä minusta tulee huono koti-äiti, kun en osaa näitäkään tehdä'. Siinäpä tavoite tytölle, koti-äiti.

Tänään satoi lunta aamupäivän. On vaan niin köykästä pakkaslunta. Nuorimmainen soitteli, kun ulkoilutti Lillania, ja kertoi tytön olevan lumesta aivan onnessaan. Lupasin, että mennään Tapaninpäivä ajelulle, heitä katsomaan. Koko konkkaronkka, myös tyttäret ja vävyt. Lontoolaisten koneen pitäisi laskeutua klo 20:10, nähtäväksi jää, kuinka paljon kone on myöhässä.

Cool