Aamulla oli pakkasta -3, aurinkoinen päivähän siitä sukeutui. Taivas huikaisevan sininen.

1971354.jpg

Mitäpä oli tämän päivän puuhat?
Kissaherra herätti aamukuudelta niinkuin aina, kun kuulee naapurin Romppasta vietävän aamupissille.
Mies nousi lukemaan kapina-aapista (siis Aamulehteä) ja lähti omiin puuhiinsa pariksi tunniksi.
Seuraavaksi nousin minä ja nautin pillerit ja aamupalan. Siirryin Pöystin ääreen lukemaan blogeja ynnä sittemmin lukemaan lehteä minäkin. Ja sitten suihkuun ja vaatteet päälle. Pesukone päälle.
Mies soitti ja kysyi huvittaako minua lähteä pienelle ajelulle, kun on niin kaunis päiväkin ja hänen pitää ajella pitäjän perukoilla käymään. No mikäs siinä, lähdinhän minä. Maisemat olivat mitä upeimpia, vaikka osa puiden lehdistä oli jo varissut pois. Otimme muutamia kuvia. Matkalla saimme aikaiseksi pienen riidan poikasen. Olisi voinut äityä isoksikin, onneksi kumpikin ikäänkuin pidätteli itseään.Poikkesimme ruokamarkettiin. Ja kotiin ruuanlaittoon. Muusia ja viikonlopulta jäänyttä porsaanfilettä. Muusia jäi huomiseksikin, saan siitä perunasoselooran, kun lisään jauhelihaa ja muita tykötarpeita.
Ilta kului katsoessani Tilan ja Csi:n, mies piti huolen uutispuolen katsomisesta. Fst:ltä nauhoitin Syyttömän, ihan vain Mikael Persbirantin vuoksi (tulikohan nimi oikein?). Ilta kahvitkin mies keitti jossain välissä, kerrankin oli jopa pullaa sen kanssa. Yleensä juomme teetä, mutta en tykkää pullasta teen kanssa.
Nyt sitten yöunille. Jos kumminkin lukisi ensin hiukan Ihanista naisista.
Tänään oli nuorimmaisen syntymäpäivä.

1971359.jpg