Aurinko paistoi ja tuuli yritti pyydystellä loputkin lehdet puista. Lämpöasteita aamupäivällä +3, mitä lie ihan aamusta ollutkaan. Pihlajassa vieraili tilhiparvi. Nyt ei näy marjan marjaa.
Jos eilinen päivä meni harakoille, niin meni sitten perään yökin. Kissa mokoma taas oksenteli ja siivoilin sitä aamu kolmelta. Sen jälkeen kissa rapsutti siellä, kynsi ovenpieliä täällä, hakkasi tassuillaan ulko-ovea ja kyllä, siitä kuuluu melkoinen meteli. Selvästi hypittiin pöydälle ja eteisen lipaston päälle. Mies sitten nousi ja meni lukemaan Aamulehteä, taisi antaa ruokaakin katille. Minä nukuin vihdoinkin.
Päivällä piipahdettiin kirpputorilla. Ei mitään minulle mieluista, yksi kirja ja kankaanpala kyllä vähän kutsui, mutta ohitin ne nyt. Kanervia ostin.
 Sitten ruokakauppaan ja samalla onnistui äänestäminen. On sitten sekin asia suoritettu.
Iltapäivällä katsoin Holby cityä, josta pari sydänleikkausta katsottuani ja virkistyttyäni siitä,laitoin kanervat parvekkeelle. Ja sytytin lyhtyyn kynttilän. Lempiohjelmani Avara luonto katsottiin miehen kanssa yhdessä. Ihmemaa tuo Tiibet rukousmyllyineen. Sellainen mylly voisi olla hauska peli, vaikka eteisessä, aina ohimennen veivaisi sitä ja taas rukous kimpoisi ylös korkeuksiin. Luulen että minua alkaisi ahdistaa tuo puuttomuus, mikä Tiibetissä on.
Sellaista se on meikäläisen arki. Ja pyhäkin, ei senpuoleen. Tasaisen tappavan tylsää. Vaan ei haittaa, kun on tullut koettua sitä myrskyä ja myllerrystäkin riittävästi. Jaahas, pääsinpä taas noihin sääasioihin.....