Aamulla oli aikainen ylösnousu tiedossa. Liekö se ollut syy vai mikä, mutta nukuttua tuli kolme tuntia. Ennen kuutta hipsin miehen kannettavalle, oma Pöysti oli suljetun oven takana, kun tytär ja ensimmäinen nukkuivat kirjastossa. Lähdimme ajamaan tyttären kanssa Vammalaan.
 Päivä oli kaunis ja jopa helteiseltä tuntuva, +21. Matkalla ajettiin vain pari kertaa vikaan ja se oli kuulemma mun syyni, kun istuin kartanlukijan paikalla. Perillä oli entisenlainen ihana hulina. Paljon kirjoja ja ihmisiä. Jotain kirjoja löytyi, tytär enimmäkseen osti (oli ihastunut ajatukseen 91% alennuksesta erään kirjan kohdalla). 'Kristian Korpin' kirja taas oli lasvitriinissä ja maksoi vaivaiset 1000 euroa. Emme nyt sitten ostaneet, vaikka päivän aiheeseen liityikin. Käväisimme kahvilla ja voileivällä ja menimme kuuntelemaan Paavo Lipposta, Panu Rajalaa ja kumppaneita.
Tuttuja en tällä kerralla nähnyt, paitsi yhden entisen tanssittajani. Kieppasimme vielä Tyrvään kirjakaupan ja Herra Hakkaraisen talon kautta ja lähdimme ajeleen kotiin päin. Nokian kohdalla teimme mutkan Nanson myymälään ja suoritimme muutamia paita ostoksia.
Kotona oli Oikolukija vääntänyt spagettia ja soosia teineille. Meillekin oli rippuset jäljellä. Ilta kului jonkinlaisen väsymyksen kourissa. Vieras 13v. haettiin kotiin. Nuoriso oli viettänyt päivän rannalla.
Huomenna, ei vaan tänään on uudet seikkailut tiedossa.

1682402.jpg