Silmänisku Tämän päivän saldo: runsaasti päättämättömyyttä eri asioissa, kuten menisikö ulos mustan ja harmaan sumun sekaan. Tyydyin lueskelemaan lehtiä ja vilkaisemaan naamakirjaa.
Aamulehden sarjakuvien kohdalla sain naurukohtauksen. Aika hyvä tuo Villimpi Pohjola. Yhden sarjakuva sankarin piti hankkia silmälasit, koska oli käynyt pieni kämmi kahden pilleripurkin välillä, molemmat pillerit oli sinisiä, toiset laksatiiviä, joita sankarimme otti, kun piti...Nauru
Niin, luen edelleen melkoisesti sarjakuvia, vaikkakin valikoiden. Ihan yhden ihmisen kiusalla (ja omaksi huviksi),  hän sanoi sarjakuvien lukemisen ajantuhlaukseksi tämän ikäiselle ihmiselle. Voi olla, aika loppuu - kun loppuu.

Ystäväni sairas lapsi on nyt leikattu ja onnistuneesti. Sytostaattihoidot jatkuu pitklle kevääseen vielä. Lapsi itse on reipas ja iloinen, vanhemmilla edelleen rankkaa.

Tänään sytytettiin kynttilöitä itsemurhan tehneiden muistoksi. Ja Mielenterveysviikko alkoi. Siinä on asia, josta pitää ' metelöidä ', nytkin aikovat tästä sairaanhoitopiiristä lopettaa yhden sairaalan ja yhdistää toiseen isoon sairaalaan. Tässä sairaalassa ei ole suurempia remontti tarpeita ja siellä on saavutettu hyviä hoitotuloksia, mutta syntyyhän niitä säästöjä (sillä sehän tässä on tietysti kyseessä), kun työnnetään avohoitoon kaikki vähänkin mahdolliset potilaat tai siis asiakkaat. Ja avohoito, se vaan ei toimi, sillä on liian vähän työntekijöitä. Siitä mitä seuraa tulevaisuudessa, ei välitä kukaan, ei ainakaan kukaan  päättäjä. Olen sitä mieltä.
Cool