Hymy  Anglosaksien (niiden muinaisten ilmeisesti) mukaan nyt on menossa tuulikuukausi - Wint-monath. Kuulostaa aika mukavalta, tuulikuukausi. Meillä on ajateltu vaan marrasta. Maan jäätymistä. Kuolemaa. Tuulella on tuhat olomuotoa. Lämmin, kevyt tuulonen, raivoisa myrsky, talven puhuri.
Mies kotiutui lauantai-iltana Hesasta ja kävi viemässä seuralaiseni kotiinsa. Tulipa taas pelattua korttia oikein urakalla. Taidettakin syntyi runsaasti. Iso ulkoilutettiin ja opastettiin, että pitää liikkua ettei palele. Tytöllä itsellään oli pää märkänä pulkan kanssa reuhaamisesta. Hakisitko ja antaisitko, toistui tämän tästä ja sanoin Murulle, että sinä juoksutat minua. 'Niin isikin sanoo', kertoi tyttö. Lempiruokaa laitettiin ja se oli pinaattikeittoa. Minä imuroin ja Muru pyyhi pölyjä sekä kasteli kukkia. Oikea apuhenki.
Murun lähdettyä antauduin tv:n sarjoille Yle Areenalla.
Yöllä katselin Kissaherraa, joka otti matsia Murun leikkikissan kanssa. Paini ja heitteli ilmaan. Myös kissalle tehty kruunu sai kyytiä. Kissa tykkää noista mukuloista ja niiden touhujen seuraamisesta.Cool