Silmänisku Siitä, että täällä sitä mennään. Tai meneminen on hyvin, hyvin vähäistä. No, joka tapauksessa kevät on tullut, aurinko paistaa ja linnut ne lauleloo.

Eilen oli eduskuntavaalit ja tänään kamala vaikerrus ja maasta muuton uhkailu. Haluaisin vaan tietää moniko vaikertajista jätti äänestämättä. Kävin koululla äänestämässä päivällä ja siellä oli hyvin rauhallista, siis hiljaista. Mitä nyt nuori nainen passia katsoessa kailotti isoon ääneen mun henkilötunnukseni loppuosan. Se oli virhe, se. 

Pitäisi kai suorittaa pääsiäis siivousta, mutta ei kiinnosta pätkääkään. Ehkä imuroin ja jos vaikka Muru poikkeaisi pölyjä pyyhkimään. Hän oli siitä  innoissaan, kiipeili pitkin sohvan selkänojia, että ylettyi kirjahyllyn yläosiin ja motkotti mulle, että 'sä et oo pölyttänyt täältä..'

Ihania nämä neidit ovat. Minun iloni. Viimeksi, kun Typykkä ja Muru olivat yökylässä, heräsin aamuyöllä klo 4.20 ja näin työhuoneessa valot. Ihmettelin ja nousin katsomaan, siellä nämä makasivat vierekkäin ja katsoivat elokuvaa Murun pikku näytöltä. Odottivat kuulemma koska kello on seitsemän ja voivat mennä ulos. Minä totesin, että nyt, valot sammuksiin ja peiton alle.

1239651674_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Cool