on tänään ja vettä sataa. Aika vaikea yhdistelmä, ainakin meikäläiselle. Pieni valopilkku näkyi, ei kun kuului radiosta, yksi lempikipaleista soitettiin. Peggy Leen laulama (ja sanoittama) Johnny Guitar. Elokuva 50-luvulta tuo Johnny Guitar ja sen nimisävelmä, on ilmestynyt nyt dvd:nä. Mun pitää saada se! Saahan sitä haaveilla.
Vanhin lapsi poikkesi pikapikaa eli yöpyi ystävänsä kanssa matkalla Pohjanmaalle. Mies taas oli eilisen päivän harrastuksensa parissa. Olimme kissa-herran kanssa kaksin koko päivän. Ruokaa laitoin, siinä kaikki, mitä sain aikaiseksi koko päivänä. Ja lehden luin. Pari juttua pikkasen kiukutti allekirjoittanutta. Ensinnäkin suunnitelma, että käteisellä maksavat saisivat maksaa siitä, että käyttävät rahaa eikä korttia.Sanoo Suomen Pankin Harry Leinonen. Kuluttajat käyttävät liikaa käteistä ja sen käsittely maksaa vähittäiskaupoille. Nyt kulut on piilossa hinnoissa. No siitä vaan, mitäs köyhien on väliä. Itse käytän pääasiassa pankkikorttia, mutta ei sillä voi vieläkään valitettavasti joka paikassa maksaa. Kortitkin maksaa. Ja onko kukaan, koskaan nähnyt, että hintoja olisi laskettu, jonkin tälläisen operaation seurauksena? Ei, ei, vaan jos ei muuta niin selitetään, että kaikki muut kulut on nyt niin kasvanut, ettei voida mihinkään alennuksiin ryhtyä.
Sitten lainauksien lainaus:'Olen siis olemassa, koska ostan. Luottokorttilaskuni loppusumma kertoo todellisen ihmisarvoni. Jos en osta, tunnustan nimittäin, että olen köyhä.'
Sanoi Miisa Suvisaari, Desingtoimisto Tangon kv. johtaja Markkinointi ja Mainonnassa.
Mitä tuohon nyt enään voisi lisätä?