Hauskaa Vappua! Kaikille tasapuolisesti, kevään juhlijoille, työn ja sorron puolesta juhlijoille.
Itse olen mennyt kihloihin vappuna. Se oli silloin muinaiseen aikaan, jolloin kihlauksellakin oli jokin merkitys. Lupaus. Nyt ei ole väliksi onko kihloissa vai avioliitossa tai muuten yhdessä. Lupaukset voi huoletta rikkoa. Avioliitto on vain hidaste, sanoi nuoriso taannoin.
Pienet shamppanjat vois olla silti paikallaan, voihan sitä katsoa menneisyyten hetken ja sitten kilistää itsensä kanssa, palata nykyisyyteen.
Aurinko paistaa ja puut ovat hiirenkorvalla, + 18 löytyy asteita.
1506794.jpg

Kynnet teräviksi päätti kissaherra.

Muutamia luettuja kirjoja:
                    Sue Grafton: R niinkuin raha
                               -minä vaan tykkään näistä ja sillä sipuli


                 
   Liza Marklund & Lotta Snickare : *Helvetissä on erityinen paikka naisille jotka eivät auta toisiaan*
                    - tämän kirjan saisivat lukea kaikki naiset ja sitten jatkaa muilla naisen asemaa koskevilla. Jo vauvasta aloitetaan tyttöjen ja poikien erilainen kohtelu ja kasvatus. Kaukana taitaa se tasa-arvo edelleen olla.
Kun aloitin lukea tätä kirjaa ja avasin ensimmäisen sivun, järkytyin heti.
Tässä lukee:
 There`s a special place in hell for women who don`t help each other.
        Madeleine Albright, Yhdysvaltain ensimmäinen naispuolinen pääministeri luennolla ABF- talossa Tukholmassa 24. elokuuta 2004.
Ettäkö Yhdysvaltain ensimmäinen naispuolinen pääministeri? Jos nyt edes olisi yksikin pääministeri siinä valtiossa. Missähän tää moka on tapahtunut? Suomalaisessa kirjapainossa?
Minun kirjan lukuni on nykyisin hyvin hidasta, johtuen keskittymis vaikeuksista, luulisin, joten laahaan vuositolkulla uutuuksista. Ei sillä, minulle kirjat eivät ole kertakäyttötavaroita. Oli kirja hyvä tai huono en sitä heitä roskiin, kuten olen nähnyt tehtävän. Ja saatan lukea saman kirjan uudelleen, vaikka pino uusia odottaisi. Jotain ylipursuaville hyllyille kyllä pitäisi tehdä.