Lueskelin tuossa päivän lehteä ja sen sivuilla olevia perheuutisia vilkaisin myös. Lasten nimissä on välillä tosi outoja yhdistelmiä. Ihan odotan vielä jonkun Impi Naima Lahjan ilmestyvän perheuutisiin.

Samalla mietin sitä toisaalla ollutta uutista, joka kertoi alkuvuonna taas naapurikaupungin huostaan ottojen lisääntyneen edellis vuoteen verrattuna. Kun syntymä- ja kasteilmoituksissa kerrotaan prinsseistä ja prinsessoista, odotetuista kullannupuista ja ollaan onnellia ja kiitollisia lapsista, niin aika moni lapsi sitten kuitenkin saa surkean lähdön elämälleen.

Toinen juttu taas on nuo vihityt palsta, jossa ikuisesti rakastavat ja uskolliset, ovat niin onnellisia. Vaan täytyyhän sitä luottaa ja uskoa, muuten taitais tulla maailman loppu. Olisiko kuitenkin jokin keino, jolla voisi edes osan eroista välttää. Ennen vihkimistä (yhteenmuuttoa) pitäisi käydä perheterapeutilla kymmenen kertaa. Tai lehteen eronneet-palsta.

No, sitten seuraa kuolinilmoitukset. Niitä olen tainnut lukea aina, katsellen eri nimiä ja muistolauseita.( Olen outo, tiedetään.) Sielläkin näkyy olevan ikävän murtamia ja rakastavia omaisia. Ei tietenkään voi laittaa kuolinilmoitusta tyyliin; vihdoinkin senkin petturi, vaimon hakkaaja, ymmärränhän minä sen.

Kaikki on vaan välistä niin siloista ja puhtoista.