Hymy Sumua, sadetta, pimeää. Valot päällä aamusta yöhön, että ees jotain näkisi lukea tai tehdä.
Tänään kävin nimipäivillä. Pakko mennä, kun kyyti tuli hakemaan suoraan, no melkein, oven edestä. Kahvia (tuli juotua liikaa), kakkua ja muuta seitsemää sorttia oli tarjolla. Juttu poukkoili siellä ja täällä.
Ystävän huusholli oli jälleen kerran kokenut uudelleen syntymisen. Sohvat ja tuolit uusittu, verhot, hella ja kattilat. Olenko kateellinen? En ainakaan myönnä moista, kun ajattelen sitä, miten he syytävät hyvää, lähes käyttämätöntä tavaraa roskiin. Nii-in, sinne vaan. Nyt oli tytär tullut ja ottanut sohvan ja kattiloita omaan käyttöönsä. Ja naapuri oli kerännyt kuulemma koko joukon itselleen roskiksesta (tai vei kirpparille?). Tukittu
Meillä muuten on roskikseen tehty hylly, johon saa laittaa kaikkea mistä haluaa päästä eroon. Kaikenlaista siellä on ollutkin esim. kirjoja (onnistuin välttämään niiden roudaamisen meille, huhViaton), lehtiä, kukkaruukkuja ym; konetta ja vempelettä.
Minä vaan en tahdo malttaa luopua oikein mistään.Jos vaikka vielä tarvisi tuotakin matonpätkää tai narukerää. Uusi sohva olisi kyllä poikaa, alkaa olemaan tuo vähän rähjäistä mallia. Vai hankkisinko Ellokselta suojapäälliset?
Cool