Hellettä ilmassa. Suvivirsi on kaikunut koululaisille ja lomat alkaneet. Se oli mukavaa, kun loma alkoi, ihan yhtä kivaa oli koulun alkaminen syksyllä. Omien lasten koulun alkaessa, minusta oli nautittavaa selailla heidän uusia koulukirjojaan. Sama juttu jatkui tyttärentyttärien ollessa alakoulussa, esittelivät uudet kirjansa minulle. Vaan eihän nyt enään, täytyy odotella seuraavia koulutyttöjä.

Ostin tässä taannoin puutarhalta tälläisen' englannin pelakuun'. Nyt se tekee jonkin sortin kuolemaa ikkunalla enkä tiedä mistä moinen johtuu.Jostain käsittämättömästä syystä huonekasvit ovat pitäneet taukoa kukkimisessa. Esim. kohtalonköynnöksessä oli vain yksi kukkaterttu, siis y-k-s-i. Kiinanruusu teki nupun, jonka pudotti ja sitten ei ole näkynyt jälkeäkään kukkimisesta. Paavalinkukkkaset sentään ovat kukkineet.  Kuten myös Pieni  posliinikukka.

Tässä on puolestaan muurikello, joka talvehti parvekkeella, ilman suojausta, kukkien vielä joulukuun alussa. Niin lämmintä viime talvena oli. Nyt siis kukkii taas, ja ihme ja kumma, kukat ovat suurempia kuin aikaisemmin. Myös yksi muratti talvehti onnistuneesti.