1839335.jpg

taivaan kaikki portit aukesivat ja tuli vettä. Hetken tauko, jyrinää ja lisää vettä. Yritin kuvata sitä loisketta, mutta ei se kummemmin näy tuossa kuvassa. Uimalakin syntyi hetkessä läheiseen leikkipuistoon. Nyt voisi sanoa, että 'auringon valo viilsi maanpintaa', niin pikainen auringon käynti oli.
Luin taannoin yhtä blogia ja tajusin äkkiä, kuinka ikävä minulla on ollut erästä ihmistä, joka vuosia sitten kuului lähipiiriini. Avioero ei kosketa vain perhettä, vaan laajempaa ihmispiiriä.
Tänään eksyin jollekin ihme uskottomuus sivulle. Ei olisi pitänyt lukea moisia juttuja. Sitä samaa siellä oli, vaimon syy, ensinnäkin: eihän hyvään suhteeseen tule kolmatta osapuolta, toiseksi: se samainen vaimoihminen on tyhmä ja älytön, kun ei heti heitä miestä ulos/ lähde itse. Tai sitten se kuuluisa rakkaus, sitähän on vain näillä toisilla naisilla. Minä ainakin haluan vain rehellisyyttä ja varmasti moni muukin parisuhteessa elävä. Olemalla rehellinen antaa toiselle vapauden ja saa myös itse. Niinpä, olen siis taas alkanut pohtia kaikenlaista. Ennenkaikkea mietin, mitä se rakkaus oikein on?

1839372.jpg